Wat is je commerciƫle doelstelling?

Wat is je commerciƫle doelstelling / behoefte?

BtB
Voorbeeld 1:
Je bent een logistiek bedrijf en je wilt weten wat e-mail marketing en video(marketing) kunnen doen als ondersteuning voor de persoonlijke verkoop met als concrete doelstelling meer leads genereren.

Voorbeeld 2:
Je bent een accountantskantoor, je hebt MKB bedrijven als klant, en je wil je meer op specifiek ZZP-ers richten. Je hebt behoefte aan een plan van aanpak en je wilt met een speciale actiewebsite (die naast de corporate site bestaat) meer leads genereren.

Voorbeeld 3:
Je hebt een technisch installatiebedrijf, je wilt de after sales verbeteren en hiertoe een gericht plan van aanpak.

Voorbeeld 4:
Je bent een BtB bedrijf, je hebt zojuist een CRM systeem geimplementeerd, en je wil je conversie funnel optimaliseren (Stappen: 1. vaststellen KPI's, 2. database analyse, 3. in kaart brengen sales funnel met leads, prospects, klanten, orders, lost orders, slapende klanten, ex klanten, en 4. een gerichte aanpak formuleren).

Met online marketing meer klanten trekken

BtC
Voorbeeld 1:
Je bent een dienstverlener, bijv. een opleidingsinstituut, en je wilt meer mensen werven voor je cursussen en trainingen en je wilt daar een plan voor, voor het hele jaar.

Voorbeeld 2:
Je bent een modebedrijf met 5 vestigingen en je wilt overstappen op een nieuwe website en webshop en dit ook groots introduceren. Of: je richt je op een nieuw marktsegment, bijvoorbeeld bedrijfskleding, en je wilt een plan van aanpak incl. plan voor introductie.

Voorbeeld 3:
Je bent een groot tuincentrum en je wilt concreet een lokale marketing campagne in aanloop naar Pasen om meer mensen uit de regio naar je tuincentrum te trekken (incl. inzet van Google en bannering (display advertising) en inzet van social media).

Ik hoor graag wat jouw doelstellingen zijn, zodat ik je goed kan ondersteunen.

Gewoon Doen
contact: arlette van kesteren
t: 06-23422003
e: info@gewoonnudoen.nl