Creatieve Content en Social Media

Creatieve content en Social Media (marketing)


Wil je beter in de zoekmachine-resultaten (Google) naar voren komen met je bedrijf, produkten, campagnes, evenementen ed? Een van de manieren waarop je dat kunt doen is het continu werken aan goede content. Google hecht namelijk erg veel belang aan content, of eigenlijk, het uitbrengen van nieuwe content met kwaliteit.

Je kunt bij me terecht voor de volgende zaken:

 • Creatieve Content;
 • Contentkalender;
 • Content Marketing;
 • Social Media Marketing(strategie);
 • Social Media Abonnement;
 • Social Media Monitoring en beheer.

Toelichting:

 • Creatieve Content

Bij creatieve content kun je denken aan:

  • Website teksten;
  • Actiepagina's maken;
  • Landingspagina's maken;
  • Posts op social media;
  • Blogteksten;
  • Schrijven van nieuws- of persberichten;
  • Foto’s maken en plaatsen;
  • Video’s maken en plaatsen op diverse social media.

Enkele redenen om content uit te brengen:

  • Door het uitbrengen van content werk je ook actief aan de autoriteit van jouw bedrijf;
  • Meer kwalitatieve content kan voor meer natuurlijke links zorgen;
  • Via meer kwalitatieve content heb je meer mogelijkheden om te ranken in de zoekmachines;
  • Je kan de content ook makkelijk hergebruiken in verschillende media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruik op sociale media of in e mail-campagnes.

Heb je zelf geen tijd of creativiteit om voortdurend nieuwe content te bedenken en te posten? Dan kun je bij me terecht!

Ik bied je maandelijkse updates van website, blogs, social media etc.
Dat doen we via maandabonnementen, een X-aantal uren per maand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verse content. Wil je weten wat er mogelijk is? Bel voor meer informatie: t: 06-23422003. Zie ook onze Altijd Actueel abonnementen.

 • Content kalender

Iedere maand, week en dag nieuwe content bedenken en plaatsen is een heidens karwei. Een manier om dit hier vorm en structuur aan te geven is het werken met een content kalender (welk bericht plaats je op welk social medium, hoe en wanneer en met welke doelstelling).

De basis van een goede content kalender is een heldere marketing- en social media strategie: wat wil je uitstralen met je merk en producten, wat wil je bereiken (doelstellingen), wat is je boodschap, je verhaal, en hoe vertaal je dit vervolgens naar de diverse social media met aantrekkelijke content? Dat wil zeggen content die waardevol is, relevant, goed ontvangen wordt en zorgt voor meer likes, meer ‘shares’ en bijvoorbeeld meer bezoekers naar je website. Het maken van een content kalender is een tijdrovende activiteit, maar levert structuur en dus rust en tijd op. Tijd die je nodig hebt om bijvoorbeeld de interactie met je doelgroep aan te gaan.

Heb je behoefte aan iemand die een content kalender voor je kan maken en iemand die deze content ook maakt en plaatst? Dan ben je bij me aan het goede adres!
Wil je meer weten? Bel dan: t: 06-23422003.

Stappenplan voor het maken van een contentkalender.
Wil je alvast zelf proberen om een contentkalender te maken?
Met dit stappenplan ben je wellicht al geholpen.
Kom je er niet uit? Neem dan contact met me op: t: 06-23422003.

 • Content marketing

Content marketing wil zeggen het interesseren van mensen voor je bedrijf, je producten of bijvoorbeeld evenementen via het gericht plaatsen van voor de ontvanger relevante content/inhoud (lees: naar behoefte). Dit kan zowel online als offline gebeuren. Doel is het aantrekken, binden en boeien van klanten, met als uiteindelijk doel meer omzet (de content zelf is geen doel op zich). Content marketing vraagt een goede strategie, veel creativiteit en vooral veel tijd en geduld (lange termijn focus).
Wil je meer weten over content marketing en wat ik voor je kan betekenen?
Bel me dan: t: 06-23422003.

Heb je behoefte aan tips over Contentmarketing? Klik dan hier.

 •  Social Media (Marketing)

Volgens het CBS steken Nederlandse ondernemers met kop en schouders boven hun Europese collega’s en concurrenten uit als het gaat om bedrijvigheid op social media. Zo'n 63 procent van de bedrijven is ten minste op één sociaal netwerk actief is: een stijging van 22 procent in drie jaar tijd.

Meer dan 61 procent van de bedrijven met tien of meer medewerkers is aanwezig op Facebook en/of LinkedIn. In Nederland groeit LinkedIn nog steeds, maar niet meer zo hard als tussen 2008 en 2010. Zo’n 5 miljoen Nederlanders zijn nu lid, alhoewel niet al die leden het netwerk even actief gebruiken. Daarnaast is What’s App sterk gegroeid: inmiddels telt het ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland. Ook Instagram is sterk groeiend, met name onder jongeren en Snapchat zit in de lift. Belangrijke ontwikkelingen waar je je als bedrijf op moet oriënteren.

Consumenten zijn 24/7 online en mobiel actief via tablets, smartphones, smartwatches etc. Tel daarbij die bedrijvigheid op social media op en je hebt als bedrijf de uitdaging te pakken.

Wil je weten wat social media (marketing) voor je bedrijf kan betekenen?
Wil je een social media strategie laten ontwikkelen en een contentplan?
Wil je weten hoe je meer bereik en meer engagement kunt creëren, hoe je het beste kunt adverteren of wil je video’s laten maken en plaatsen op Facebook?
Wil je een Blog of Vlog (videodagboek) gaan beginnen of uitbesteden?
Of, heel praktisch, wil je weten of een bepaald social medium* wel iets voor jouw bedrijf is?
Voor al dit soort vragen kun je bij me terecht.
Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak:
t: 06-23422003.

* Social media:
Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram, What's App, YouTube, Snapchat, Blog, Vlog etc.

 • Social Media Abonnement

Je kunt ervoor kiezen om het creëren en plaatsen van waardevolle content uit te besteden. Ik verzorg dan maandelijks alle content voor je bedrijf op de diverse social media. En dat tegen een aantrekkelijk tarief. Lees meer...

 • Social Media Monitoring en beheer

       Wil je je social media (accounts) zelf beheren of besteedt je dat liever uit?
       Een goede 'tool' om je social media zelf te beheren, berichten in te plannen
        etc, is Hootsuite. Wil je dat ik eea voor je doe?
       Bel me voor meer informatie: 06-23422003.

gewoon doen
contactpersoon:arlette van kesteren
t: 06-23422003
e: info@gewoonnudoen.nl